با چاپستیک اینطوری غذا بخورید

روش غذا خوردن با چاپستیک ، این چوب های چینی پرماجرا کمی سخت به نظر میرسد اما اگر فوت و فنش را یاد بگیرید خواهید دید که استفاده از آنها بسیار ساده است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر با چاپستیک اینطوری غذا بخورید

به گزارش خبرنگاران زندگی و سرگرمی گزارش خبر، آموزش و آداب استفاده از چاپستیک ، چوب های چینی در یادداشت زیر بیان شده است

چاپستیک ها در بسیاری از نقاط جهان استفاده می شوند و فقط مختص به کشورهای آسیایی نیستند. البته در کشور هایی مثل چین و ژاپن و کره بیشترین میزان استفاده را دارند و آن ها برای مصرف مواد غذایی از چاپستیک های ساخته شده از درخت بامبو استفاده می کنند که اصالتاً مخصوص خود کشور چین است و سپس آن را به ژاپن و کره هم ارسال می کنند.

روش استفاده چاپستیک

چرا ژاپنی ها به جای استفاده از قاشق و چنگال از چاپستیک استفاده می کنند؟

ژاپنی ها به شدت به چاپستیک ها اهمیت می دهند. هنگامی که شما به کشور ژاپن سفر می کنید، به راحتی می توانید در هر مکانی این وسایل را پیدا کنید. مثلاً در رستوران، فروشگاه ها و بسیاری از مارکت ها این چاپستیک ها موجود هستند. غذا خوردن با چاپستیک یک کار هنری محسوب می شود و نیاز به انرژی و صرف زمان زیادی برای یادگیری دارد. بسیاری از غربی ها از قوانین اصلی استفاده از چاپستیک در بین مردم ژاپن آگاهی کامل ندارند.

البته هنگامی که شما به ژاپن سفر می کنید، ژاپنی ها در نظر می گیرند که یک فرد خارجی هستید و به همین دلیل بیش از حد، در اشتباهاتتان در استفاده از چاپستیک سخت گیری نمی کنند. اگر چه آگاهی مختصر از هنر استفاده از چاپستیک به شما کمک می کند تا دوستان بیشتری پیدا کنید، بتوانید با افراد بومی بیزینس و تجارت کنید و به یک مهمان خوب برای آن ها تبدیل شوید. در نتیجه ژاپنی ها رفتار بهتری با شما خواهند داشت.

چاپستیک

چرا اکثر مردم آسیا برای خوردن غذا از چاپستیک استفاده می کنند؟

در دوران باستان چاپستیک ها تنها وسیله مورد استفاده برای خوردن غذا در کشور ژاپن بودند و باور و عقیده بسیاری از افراد بر این است که چاپستیک ها بهترین وسیله پخت غذا محسوب می شوند که با استفاده از آن ها می توان مواد غذایی را به بهترین نحو ممکن مصرف کرد؛ مخصوصا مواد غذایی مثل برنج یا ماکارونی.

معمولاً چاپستیک های مورد استفاده در ژاپن کوتاه تر از چاپستیک های چینی و کره ای هستند. البته این ها در تمام سایز ها وجود دارند اما ممکن است بعضی از آن ها کوچکتر از سایز استاندارد خود نیز باشند که معمولاً توسط کودکان و خانم ها بیشتر استفاده می شود.

استفاده از چاپستیک

نحوه استفاده از چاپستیک ها

مرحله 1

از آنجایی که بسیاری از افراد راست دست هستند، به همین دلیل بهتر است که چاپستیک را در دست راست بگیرند. اگر چپ دست هستید، این کار را با دست چپ انجام دهید. چاپستیک ها نباید خیلی سفت و محکم داخل دست شما نگه داشته شوند. پس کاملاً آن ها را راحت در دست بگیرید. هرچقدر که فشار بیشتری حین نگه داشتن چاپستیک ها وارد کنید؛ احتمال پخش شدن و ریختن غذا بیشتر است. چاپستیک باید بین انگشت حلقه، انگشت اشاره و شست دست شما قرار بگیرد. یعنی باید با این سه انگشت غذا بخورید و محل آن را روی انگشت حلقه متعادل و متناسب کنید.

استفاده چاپستیک

مرحله 2

چاپستیک دوم را بین انگشت اشاره و شست دست خود و موازی با چاپستیک اول قرار دهید. با این تفاوت که محل استراحت چاپستیک دوم باید روی انگشت وسط باشد و دیگر نباید به انگشت حلقه تکیه کند.

چوب چینی غذا

مرحله 3

از انگشت شست، انگشت اشاره و انگشت وسط برای تکان دادن چاپستیک دوم استفاده کنید و با این انگشتان چاپستیک ها را به یکدیگر نزدیک تر کنید.

خوردن غذا با چاپستیک

مرحله 4

اولین چاپستیک که در قسمت پایین قرار گرفته، معمولاً بی حرکت تر از چاپستیک بالایی عمل می کند. انگشت اشاره و انگشت وسط برای برداشتن مواد غذایی سنگین تر از طریق چاپستیک دوم و بالا کشیدن آن ها به سمت دهان به خوبی عمل می کنند. پس با استفاده از انگشت وسط و انگشت اشاره چاپستیک بالایی را بالا و پایین کنید و دهانه بین دو چاپستیک را باز و بسته کنید و هنگامی که به ماده غذا رسیدید، دهانه بین دو چاپستیک را ببندید.

این نکته را به یاد داشته باشید که نباید دستان خود را خیلی سفت نگه دارید تا همیشه کنترل خوبی روی چاپستیک داشته باشید.

مراحل استفاده چاپستیک

آداب و رسوم جالب استفاده از چاپستیک

حال که روش استفاده از چاپستیک ها را یاد گرفتید، بهتر است با مطالعه ی ادامه ی این بخش نمناک در مورد آداب و رسوم استفاده از آن ها هم مطالبی بیاموزید که جزء مباحث رعایت ادب در مبحث سرو غذا است.

معمولا ژاپنی ها معتقدند که اگر این رفتارهای غلط در افراد انجام شود باعث ایجاد بدشانسی خواهد شد.

  • حین استفاده از چاپستیک ها نباید ماده غذایی را از یک چاپستیک به سمت چاپستیک دیگر هل بدهید. این قانون مخصوصاً در ژاپن یک کار کاملا اشتباه است.
  • در ژاپن هرگز نباید از چاپستیک های نامتعارف استفاده کنید و انجام این کار هرگز در این کشور پذیرفته نیست. معمولا این کار را فقط در مراسم ختم انجام می دهند و از یک چاپستیک استفاده می کنند. در نتیجه در هیچ شرایط دیگری به غیر از مراسم ختم نباید این کار را انجام داد.
  • باقی گذاشتن چاپسیک با مواد غذایی چسبیده به آن، یکی از بزرگ ترین اشتباهاتی است که اکثر افراد خارجی مرتکب می شوند. در حالی که حتماً باید چاپستیک به طور کامل از غذا پاک سازی شده باشد.
  • لیس زدن چاپستیک ها هم کار متعارفی محسوب نمی شود و هرگز نباید آن را انجام دهید.
  • استفاده از چاپستیک به عنوان چنگال و پیچیدن غذا لابلای آن هم یک رفتار بی ادبانه محسوب می شود.
  • استفاده از چاپستیک برای اشاره کردن به دیگران، نشان دهنده که رفتار کاملا سطح پایین و بی ادبانه است. انگار که شما این وسیله غذایی را به مسخره گرفته اید و شبیه به زمانی است که انگشت اشاره خود را به سمت کسی نشان می دهید.
  • استفاده از چاپستیک برای تکان دادن بشقاب و کاسه ها هم یک رفتار بی ادبانه محسوب می شود. پس بهتر است با دست تان بشقاب ها و کاسه ها را جابجا کنید و هرگز با چاپستیک چنین کاری انجام ندهید.
  • استفاده از چاپستیک برای کنار زدن مواد غذایی هم یک رفتار بی ادبانه است. شما نباید با استفاده از این وسیله مواد غذایی را هم بزنید و به دنبال یک ماده خاص بگردید.
  • هرگز نباید به گونه ای غذا بخورید که قطرات حاصل از سوپ از نوک چاپستیک ها بیرون بریزد. این رفتار کاملا بی ادبانه محسوب می شود.
  • چاپستیک ها اسباب بازی نیستند بنابراین هیچ کودکی نباید به قصد بازی از آن ها استفاده کند. اگر در کشورهایی مثل ژاپن چنین اتفاقی بیفتد، نشان دهنده رفتار ناشایست والدین است که به کودکان خود آموزش کافی را نداده اند.
  • قراردادن چاپستیک روی میز یا روی کاسه غذا یک رفتار بی ادبانه محسوب می شود. حتماً باید چاپستیک ها را در نگهدارنده مورد نظر خود قرار دهید و آن ها را کاملا صاف در حالت استراحت بگذارید.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

مجله خبری گفتمان یزد

مجله خبری گفتمان یزد

رسانه تخصصی رصد اخبار در استان یزد

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

پایگاه خبری معادن و صنایع معدنی ایران

پایگاه خبری معادن و صنایع معدنی

پایگاه رسمی اخبار معادن و مواد معدنی

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پایگاه خبری نهضت ملی مسکن

پایگاه خبری نهضت ملی مسکن

رسانه تخصصی نهضت ملی مسکن

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

اشتغال‌زایی پایدار، ارزش آفرینی مواد معدنی و تأمین مواد اولیه صنعت فولاد کشور

دانشگاه سئوی ایران

دانشگاه سئوی ایران

مشاوره، آموزش و مدیریت پروژه های سئو در ایران

پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت

پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت

شبکه اطلاع رسانی و مرجع اخبار دریا و نفت

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت اعتلا

پایگاه اطلاع رسانی جمعیت اعتلای نهادهای مردمی

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

محمد تقی ناصریراد

محمد ناصریراد

فعال رسانه، مستندساز و منتقدِ سینما

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها