مدیرعامل شرکت فولاد اقلید پارس در تشریح ملاحظات محیط زیستی و برخورداری پروژه از مجوزهای لازم در این زمینه، گفت: پس از برگزاری جلسه در کمیته ارزیابی محیط زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در روز ۳۱ خرداد ماه سال جاری، طرح احداث واحد تولید آهن اسفنجی فولاد اقلید بلامانع اعلام شد.
شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه هماکنون سه طرح توسعهای احداث کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، کارخانه فولادسازی با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن شمش فولادی و احداث کارخانه احیا مستقیم با ظرفیت تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی با سرمایهگذاری بیش از ۳۰۰ میلیون یورو و اشتغالزایی مستقیم بالغ بر یک هزار نفر را در دست اقدام دارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در حکمی، با تاکید بر لزوم حصول اطمینان از حسن اجرای برنامه ها و پیشبرد اهداف شرکت، «محمد مهدی قدمی» را به عنوان معاون اجرایی شرکت مخابرات ایران منصوب کرد.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی با هماهنگی صندوق بازنشستگی کشوری، در حکمی دکتر محمدهاشم نجفی اردکانی از مدیران جوان را به عنوان مدیرعامل جدید پتروشیمی جم منصوب کرد.
وزیر راه و شهرسازی «سیدکمال هادیانفر» به عنوان معاون حملونقل و «شهریار افندی زاده» را به عنوان مشاور ارشد وزیر در امور حملونقل و رئیس مرکز ملی ایمنی و بررسی سوانح حملونقل منصوب کرد.
اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با اشاره به توسعه مناطق کمتربرخوردار، جانمایی پروژههای این هلدینگ معدنی و فلزی را موجب اشتغالزایی و ایجاد گردش مالی در آن مناطق دانست و توضیحاتی در خصوص احداث کارخانه تولید نوار نقاله استیل کورد در شهرستان الشتر استان لرستان ارائه کرد.
طی احکامی جداگانه از سوی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، هفت انتصاب جدید در این سازمان صورت گرفت و مراسم تودیع و معارفه آنها برگزار شد.
به گفته مهرداد اکبریان، رئیس انجمن سنگ آهن، بیش از ۳۰ هزار ماشینآلات معدنی در حال فعالیت در کشور داریم. هفته گذشته سیدمحمدموسوی، معاون صنایع ماشین آلات وتجهیزات وزارت صمت، بیان کرد که بیش از ۱۵ هزار ماشینآلات فرسوده معدنی در کشور داریم که بالای ۲۰ سال سن دارند!
پروژه احداث کارخانه آهن اسفنجی شرکت آهن و فولاد الماس آرتاویل با ظرفیت تولید ۱٫۱ میلیون تن در سال به عنوان یکی از طرحهای پیشران اقتصادی کشور، با راهبری شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات «ومعادن» در حال اجرا بوده و در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ درصدی برخوردار است؛ ضمن اینکه تجهیزات خارجی خریداری شده در گمرکات اردبیل و بندرعباس، در مرحله گردش کار برای ترخیص و ارسال به محل پروژه قرار دارند و در صورت تحقق این مهم و نصب آنها توسط شرکت ایریتک به عنوان پیمانکار (EPC)، میتوان به راهاندازی اولیه این پروژه در پایان سال آتی امیدوار بود.
صنعت هوایی کشور با تحریمهای ظالمانه کشورمان دست و پنجه نرم میکند که میتوان با انتخاب مدیران شایسته در این راس تاثیر تحریمها را در این صنعت مهم کمرنگ کنیم.
به گفته مسئولین بیش از ۱۵ هزار ماشینآلات فرسوده در بخش معدن، بالای ۲۰ سال سن دارند. بدیهی است که ماشینآلات فرسوده بازدهی پایینی دارند؛ بنابراین در کنار مسائل مختلف دیگر که بخش معدن با آن دستوپنجه نرم میکند، موجب کاهش حاشیه سود و گاهی حتی خارجشدن از صرفه اقتصادی این فعالیت میشود.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در بازدید از پروژههای صبانور در استان کردستان، بر لزوم تسریع اجرای طرحها، افزایش بهرهوری، توسعه فعالیتهای اکتشافی و استفاده از دانش و تکنولوژیهای جدید در این شرکت تاکید کرد.
مدیر جهاد کشاورزی لامرد گفت: پیش بینی می شود مقدار بالغ بر یک میلیون و ششصد هزار کیلوگرم گوشت سفید از اواسط دی ماه از مرغداری های لامرد روانه بازار گردد.