بافت فرهنگی و تاریخی و مشکلات آن مهم ترین موضوعی بود که در دیدار دیروز شهردار و جمعی از مدیران شهرداری شیراز با نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز مطرح شد.
مشکل تنها ساخت ساختمان های جدید غیر اصولی نیست و مبلمان فعلی شهر ها نیز به دلایل گوناگون اقتصادی، فرهنگی (وندالیسم یا همان تخریب اموال عمومی) و عدم رسیدگی دائمی و مدیریت نامناسب در این آلودگی بصری موثرند و این شلختگی و به هم ریختگی بصری حتی در شهرهای کوچک نیز پرشمار و چشم آزار است.
این روزها صحبت از مهارت به جای اموزشهای تئوری زیاد به گوش می رسد اما افرادی در کوچینگ موفق هستند که علم و تجربه را باهم تلفیق کرده تا ان را تبدیل به دانش کنند.
همه آنان که در آغازین ساعت صبح، قدم به اجتماع می گذارند با پدیده ای رو به رو هستند که کودکی با دراز کردن دست یا زنی با تقلای کمک، رشته افکارشان را بریده است و از آنان تقلای کمک کرده است، یا دلسوزانه در حد وسع و همت خود چیزی پرداخته اند و یا برای پس زدن دستشان بهانه ای فراهم کرده اند.
موفقیت و شایستگی های تحصیلی نیز در صورت داشتن جسم و روان سالم ، راحت تر به دست می آیند و اگر در پروراندن هر کدام از آنها قصوری صورت پذیرد ، نتیجه دلخواه ما نخواهد بود. در کسب موفقیت های تحصیلی توجه همزمان به سلامت تن و روان مورد تاکید است.
پیشنهاد یاسر موحدفرد دبیر کل بنیاد فردوسی که تیتر نخست خبرگزاری شبستان شد:تاریخنگاری زادروز حکیم فردوسی و پیشنهاد راهاندازی ستاد پاسداشت مفاخر زبان فارسی
در سال های گذشته به دلیل ترسیم نشدن یک برنامه مدون و عدم معرفی جاذبههای گردشگری میراث، جنگل، روستا و کوه به گردشگران داخلی و خارجی، باعث شده تا همه ساله بیشترین تجمع گردشگر را در سواحل خزر مشاهده کنیم که بر علاوه شلوغی، ایجاد ترافیک در جاده های اصلی و آلودگی محیطی، شاهد تخریب اکوسیستم و ساخت و سازهای متعدد در حاشیه دریا هستیم. فلذا معرفی ظرفیت های موجود و ایجاد ظرفیت های جدید می تواند در توسعه پایدار گردشگری مازندران و ایجاد مشاغل جدید موثر باشد.
توسعه اقتصادی پایدار هر کشوری مستلزم تدوین راهبردهایی است که تکانههای و عوامل مخل خارجی را به حداقل رسانده و با استفاده از ظرفیتهای بومی و محلی زمینه رونق تولید و اشتغالزایی را فراهم سازد.در این بین بهره گیری از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاهها نقش بی بدیلی در توسعه کشورها ایفا میکند.