به گزارش خبرنگاران گروه علم و فناوری گزارش خبر، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به دریافت لوح تقدیری به این مناسبت در آیین بزرگداشت روز جهانی غذا از سوی وزیر بهداشت گفت: همه ساله، شانزدهم اکتبر مصادف با بیست و چهارم مهر، به مناسبت سالروز تاسیس سازمان جهانی غذا (فائو) در سال ۱۹۴۵ به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده و امسال این روز با شعار «غذا برای همه، هیچ کس نباید فراموش شود.» گرامی داشته می شود.
دکتر «محمدجواد راعی» افزود: یکی از مهم ترین وظایف این معاونت که به کسب رتبه نخست در کشور انجامید، پایش زنجیره تامین اصالت غذا و برنامه های ارتقای سلامت غذایی در استان از طریق نظارت مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بسته بندی مواد خوراکی، آشامیدنی، مراکز نگهداری مواد غذایی و مراکز پخش مواد غذایی در استان و همچنین نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی مواد خوراکی، آشامیدنی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه اظهار امیدواری کرد با افزایش سطح دانش اطلاعات در جامعه، آگاهی مردم نسبت به استفاده از غذای ایمن و سالم افزایش پیدا کند و مصرف مواد غذایی اصلاح شود.
دکتر راعی آموزش سبک زندگی سالم به مردم و اینکه چه غذایی را به چه میزان و چگونه مصرف کنند را حائز اهمیت بسیار خواند که می تواند از بروز بیماری های بسیاری پیشگیری کند.
در آیین بزرگداشت روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان غذا دارو اعلام و لوح تقدیری به پاس تلاش های انجام شده در حوزه نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، از سوی دکتر «بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهدا شد.