وی مطابقت استانداردهای نظارتی دامپزشکی با دیگر کشور ها را مانع بازگشت کالا دانست و اظهارداشت: ۷۵ درصد از صادرات مواد لبنی کشور با نظارت دامپزشکی استان اصفهان انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی اصفهان توجه به کیفیت کالای تولیدی را در پیشگیری از بیماری ها در حوزه بهداشت و درمان مهم دانست و تصریح کرد: اجرای طرح های واکسیناسیون دامپزشکی از شیوعی بیماری ها جلوگیری می کند و مانع از افزایش بیماران در مراکز درمانی خواهد شد.
وی با اشاره به حجم و ضرورت ماموریت های دامپزشکی خاطرنشان کرد: با وجود حساسیت کار کمبود نیروی انسانی، خودرو و اعتبارات تملک و دارایی برای ادارات شهرستان ها وجود دارد و این موضوع تهدیدی علیه امنیت غذایی است.
سرپرست فرمانداری تیران و کرون در این نشست با اشاره به اهمیت و نقش نظارت دامپزشکی در تولید فرآوردههای خام دامی گفت: دغدغه پیشگیری این سازمان جدی و بجاست که مانع از سطحی نگری در حوزه تولید می شود.
علی محمدی کیا افزود: فرآورده های خام دامی زیادی در این شهرستان توزیع میشود که نظارتهای دامپزشکی قادر به پیشگیری از شیوعی بیماری های مشترک بین انسان و دام خواهد شد.
وی با اشاره به محدودیت نیروی انسانی در شبکه دامپزشکی تیران و کرون گفت: تلاش برای کوچک سازی بدنه دولت نیازمند توجه به الزامات است و نباید این طرح بدون پیش بینی های مورد نیاز انجام شود.
سرپرست فرمانداری تیران و کرون ادامه داد: کمبود نیروی انسانی در دستگاه های اداری موجب اختلال در خدمات رسانی شده و هم اینک طرح تقویت ساختار سازمانی نهادهای حاکمیتی با بررسی کارشناسان سازمان استخدامی آغاز شده است.
استان اصفهان یکی از قطبهای تولیدات دامی کشور و با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته بندی و فرآوردههای خام دامی دارای ظرفیت مناسب در این بخش اقتصادی است.
شهرستان تیران و کرون دارای بیش از یکصد واحد دامداری، ۴۰ واحد پرورش ماهی، ۱۵ واحد مرغداری تخم گذار دارای پروانه و ۸۵ مرغداری گوشتی دارای پروانه بهره برداری است.