به گزارش خبرنگاران گروه زندگی و سرگرمی گزارش خبر، در این گزارش شما را با تعدادی از میوه های کم کالری اما پرخاصیت آشنا می کنیم تا برای رفع گرسنگی، از آنها کمک بگیرید.خانه نشینی، بی حوصلگی و زندگی دور از مهمانی و تفریح، باعث گرایش بیشتر به خوردن، به ویژه مصرف شیرینیها و خوراکیهای پر کالری میشود؛ بنابراین اضافه وزن میتواند یکی از معضلات این دوره خاص از زندگی همه ما باشد. به همین دلیل میخواهیم با تعدادی از میوههای کم کالری، اما پرخاصیت آشنا شویم تا برای رفع گرسنگی، از آنها کمک بگیریم.
۱- برگ سبز
اسفناج یکی از سبزیهای پرخاصیت فصل بهار است. این سبزی کم کالری و پرخاصیت است. اسفناج سرشار از پروتئین گیاهی وویتامین(K) است. آهن و کلسیم از دیگر ویژگیهای تغذیهای اسفناج است. این سبزی سرشار از فیبر است و به همین دلیل به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک میکند. از خام آن نیز میتوانید در سالاد و ساندویچها و از پخته آن برای تهیه خورش آلو اسفناج، آش و بورانی استفاده کنید.
۲- خواهر زردآلو
هلو از میوههای خوش خوراک بهار است. با وجود کالری مناسب، این میوه از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است.
این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین (A) است. به همین دلیل به افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند. هلو حاوی قند طبیعی و فیبر است. به همین دلیل به تنظیم قند خون و تنظیم عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
۳- زرد کوچک
زردآلو ، میوه دیگر فصل بهار است. قند طبیعی موجود در این میوه به تنظیم میزان قند خون کمک میکند. زردآلو سرشار از آنتی اکسیدان و پتاسیم است؛ بنابراین مصرف آن میتواند به ارتقاء عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کرده و بدن را در برابر بیماریها مقاوم کند.
۴- ریز سبز
نخودفرنگی هرچه ریز و سبزتر باشد، خوش خوراکتر است. این سبزی خوش آب و رنگ و خاص، پایه اصلی بسیاری از خوراکها و سالادها است. نخودفرنگی حاوی آنتی اکسیدان کلروفیل است و از این نظر به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک میکند. این سبزی سرشار از فیبر است و مصرف آن میتواند به بهبود عملکرد سیستم گوارشی کمک کند. نخودفرنگی سرشار از پروتئین گیاهی است.
۵- خوش عطر بهار
کافی است یک چاقو به طالبی یا گرمک بزنید و عطر آن تا هفت خانه آن طرفتر برود. طالبی و گرمک سرشار از فیبر هستند. این میوهها سرشار از پتاسیم بوده و البته که میزان سدیم آن پایین است؛ بنابراین میتواند باعث تنظیم فشار خون عملکرد بهتر دستگاه قلبی- عروقی شود. طالبی و گرمک حاوی قند طبیعی بوده و به تنظیم قند خون کمک میکند