معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: به قله خیز چهارم بیماری رسیده ایم، اما وقتی که زنجیره انتقال ویروس گسترش می یابد نباید از جهش ویروس غافل شد.
بسیاری از فعالان فضای مجازی معتقدند ویژگی اساسی اسحاق جهانگیری در سخنرانیهای خود، جسارت در بهم زدن اصل سوال و فرار از پاسخگویی به وعدههای خود است. وعدههایی که نه تنها هیچکدام محقق نشد بلکه بسیاری از آنها مقدمهای برای ایجاد مشکلات در این ۸ سال گذشته شده است.
گزارش آخرین وضعیت اجرای شیوه نامههای بهداشتی در کشور از تاریخ 1 تا 8 اردیبهشت نشانگر روند افزایش درصد رعایت پروتکلهای بهداشتی در بیشتر استانهای کشور بوده است.
تغییر رویکرد سعودی را باید فارغ از کلیشههای رایج و بر پایه «محاسبه سود و هزینه» تحلیل کرد و نباید آن را تنها و فقط معلول تغییر ادعایی رویکرد دولت بایدن در قبال ایران و برجام دانست.
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استانهای سازمان تأمین اجتماعی گفت: احکام جدید بازنشستگان در اجرای مرحله دوم متناسبسازی صادر شد و در جلسات کارشناسی و تمامی مراحل بازنگری احکام، نظرات بازنشستگان مورد توجه قرار گرفته و مبنای کار بوده است.
آن طور که مسئولان ارشد وزارت بهداشت عنوان کردهاند، ردپای ویروس هندی هم در کشور مشاهده شده و حالا باید منتظر ویروس برزیلی بمانیم تا اجماع ویروسها را شاهد باشیم.
از زمان آغاز واکسیناسیون پاکبان ها و افراد مشغول در بخش های پر خطر شهرداری، شاهد تخلفات متعدد مدیران شهری هستیم و گویا موج این تخلفات در پایتخت با شدتی بیش از دیگر شهرها در حال رخ دادن است.
وزیر خارجه با بیان اینکه عرایض بنده ذرهای از عظمت شهید سلیمانی نمیکاهد گفت: امیدوارم مردم ایران و همه عاشقان سردار و به ویژه خانواده بزرگوار سلیمانی عزیز نیز بنده را ببخشایند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال این هفته تمام می شود و هفته آینده واکسیناسیون افرد ۷۵ تا ۸۰ سال و بعد از آن افراد ۷۰ تا ۷۵ سال انجام می شود.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ارائه توضیحاتی درمورد جهشهای اصلی کرونا، جهش آفریقای جنوبی را خطرناکترین نوع جهش دانست و گفت: در حال حاضر این جهش مهمترین و نگران کنندهترین واریانتی است که در مقابل خود میبینیم؛ به طوری که اثر برخی واکسنها در برابر واریانت آفریقایی بسیار ضعیف و ۱۰ یا ۱۵ درصد است.
اخیرا اتفاق کم سابقهای رخ داده که عمق فاجعه را بیشتر عیان میکند. یک خانم بازیگر سینما که در بسیاری از سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی ایفای نقش کرده و در سالهای اخیر با خبر ازدواج مجدد خود تحولی را در فعالیتش در فضای مجازی به وجود آورد، به رغم اینکه خود را دانش آموخته رشته حقوق میداند، در توصیهای از همه مردم ایران خواست تا با توجه به شرایط کرونایی مراقب موجرهای خود باشند!
رانندگان تاکسی از جمله اقشار زحمت کش جامعه هستند که در روزگار همه گیری بیماری کرونا؛ بیش از بسیاری دیگر از مردم؛ در معرض خطر ابتلا به این ویروس قرار دارند.
فرماندهکل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارتش همچنان در کنار مردم قرار دارد و مطمئن هستیم با عزم و اراده و توانایی میتوانیم کمکهای بیشتری به مجموعه بهداشت و درمان در حوزه مقابله و مدیریت کرونا داشته باشیم.
یک عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه زیرساختهای لازم برای دورکاری کارمندان فراهم نیست گفت که در صورت راه اندازی دولت الکترونیک بسیاری از کارها بدون دخالت نیروی انسانی قابل انجام است.
ویروس کرونا ۲۰۱۹(کووید-۱۹، COVID-۱۹)، نوعی بیماری عفونی است که به دلیل سندرم حاد تنفسی سارس-کوو-۲ (SARS-CoV-۲) ایجاد میشود. این بیماری همهگیر به سرعت از طریق قطرات تنفسی یا تماس نزدیک افراد گسترش مییابد و در تاریخ ۱۱ مارس سال ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی (WHO) بیماری کووید-۱۹ را یک بیماری همهگیر اعلام کرد.
مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور ضمن بیان تحلیلی از تأثیرات روانی و اجتماعی پاندمی کرونا در جامعه گفت: بررسیهای سامانه خودارزیابی روانشناختی نشان میدهد که در طول ۶ ماه اول شیوع کرونا ۹ تا ۱۱ درصد استرس، اضطراب و افسردگی شدید و متوسط گزارش شده است و اکنون این رقم به ۱۶ درصد افزایش یافته است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون موارد مثبت قطعی کرونا هندی و آفریقایی در استان مشاهده نشده، اما موارد مشکوکی وجود دارد که منتظر اعلام نتایج آزمایش ها از تهران هستیم.
شبکه های اجتماعی و ابزارهای ارتباطی نوین و به خصوص تلفن همراه شرایطی را فراهم کرده است که گویی همه در محضر عالم هستیم و هر گونه اقدامی هر چند در خفا صورت می گیرد، با این ابزارها ثبت و ضبط می شود. با این حساب و با وجود قوانین سختگیرانه مانند قانون جرایم رایانه ای، باید از تعداد جرایم کاسته می شود ولی اینطور نیست زیرا بسیاری از چیزهایی که ما می پنداریم سند اثبات جرم یا موضوعی هستند، از نظر قانون دارای اعتبار تلقی نمیشوند.