کد مطلب: 454303
پنج شنبه 27 آبان 1400 01:52
یادداشتی از اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران؛
به گزارش خبر، اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران در یادداشتی ارسالی به پایگاه خبری گزارش خبر با موضوع "مهمترین شاخصه های فرهنگ شهادت و ایثارگری " آورده است:
اینک گردو غبارجبهه فرو نشسته است و هیاهوی جنگ خاموش شده و انقلاب در حال بازسازی و توسعه است، می بایست بار دیگر فرهنگ ایثار و شهادت در کشور احیا و تقویت شود.
فرهنگ ایثارگری با ارزش گذاری به « واژه ایثار » در جامعه می بایست بنای اعتمادسازی در بین نسل ها را ایجاد کند. اما چه کسی جز جانبازان و ایثارگران می تواند واژه ها و مقام ایثارگران را زنده نگه دارند.
باید توجه داشت که ایجاد فرهنگ سالم با تحول در اخلاق و ارزش ها و بهینه سازی فرهنگ ایثارگری است قابل اجرا است و این امر نیازمند همت بلند تمامی مسئولان و همراهی آحاد ملت و همچنین عزم راسخ و مشورت با بزرگان علم و دین قابل احیا و تقویت خواهد بود.
از این رو می بایست به برخی از مهم ترین شاخصه ها و زمینه های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اشاره نمود:
- تعهد و پای بندی به اصول، آرمان ها و ارزش های متعالی اسلام و انقلاب اسلامی.
- پای بندی به انجام وظیفه برای کسب رضایت الهی در هر شرایطی.
- بری بودن از تمامی شائبه های خدعه، فریب، نیرنگ، ریا، مسامحه و سهل انگاری.
- اصالت انجام تکلیف و مسؤولیت بدون توجه به عنوان، مقام و موقعیت.
- قناعت، ساده زیستی و بهره برداری بهینه به معنی واقعی از تمامی امکانات.
- داشتن روحیۀ تدبیر، برنامه ریزی، ابداع و ابتکار و تلاش برای برداشتن هر نوع مانعی با پشتکار و خلاقیت تا جایی که بسیاری از ناممکن ها در فرهنگ ایثارگری ممکن شد و حیرت و تعجب جهانیان را برانگیخت.
- فدارکاری و مقدم داشتن دیگران در بهره مندی ها و امتیازات.
- وحدت فکری و عملی، انسجام و هم بستگی و هدفمندی و آرمانگرایی.
- اعتماد دو سویه میان افراد نهادی.
- پرهیز از تشریفات زائد و دست و پاگیر و اصالت خدمت به خلق و جلب اعتماد و حمایت مردمی. این ارزش ها را که می توان به عنوان مبنا و زیربنای فرهنگ ایثارگری تلقّی نمود باید در تمامی شوراها و دستگاه ها الگو قرار داد تا به صورت کلمه ای برای ایثارگران و آحاد ملّت الگو قرار گیرد.