کد مطلب: 452672
سه شنبه 22 تیر 1400 06:24
با محلول تونیک ضد ریزش موی دکتر بیز
به گزارش خبر، سمیه ملک مشاور سلامت و نتورکر در خصوص «آلوپسی» و ریزش موی سر در بانوان و آقایان گفته است؛
«آلوپسی» اصطلاح پزشکی ریزش مو است و دو نوع اصلی دارد. «آلوپسی» ممکن است باعث ریزش مو در ناحیه سر یا بدن، کمپشتی موها، ریزش مو در یک محدودهی کوچک، یا طاسی کامل شود.
چه طاسی و چه نازک شدن مو به دلایل مختلفی رخ میدهد. گاهی اوقات ریزش مو یک عارضه جانبی یا نشانهی بروز یک بیماری دیگر است که باید برطرف شود. در این حالت پس از درمان بیماری، مو مجددا رویش پیدا میکند. در شرایطی که ریزش مو، به دلیل مشکلی در ساختار خود مو باشد، ریزش مو ممکن است دائمی شود.
از بین رفتن بین 0 تا 100 تار مو در روز طبیعی است. با حدود 100000 تار موی سر ، این ریزش اندک قابل توجه نیست.
موهای جدید به طور معمول جای موهای از دست رفته را میگیرند ، اما این همیشه اتفاق نمیافتد. ریزش مو میتواند به تدریج و در طی سالها ایجاد شود و یا ناگهانی اتفاق بیفتد.
ریزش مداوم مو اغلب نشان دهنده یک مسئله اساسی در سلامتی است
پزشک یا متخصص پوست میتواند براساس معاینه بدنی و سابقهی سلامتی شما، علت ریزش مو را تشخیص دهد. در برخی موارد ، تغییرات ساده در رژیم غذایی میتواند موثر باشد. همچنین ممکن است پزشک از راهکارهای دارویی برای متوقف کردن ریزش مو استفاده کند.
در ادامه به بررسی دلائل متفاوت ریزش مو در بانوان و آقایان میپردازیم.
چه عواملی باعث ریزش مو میشود؟
شایعترین علت ریزش مو، طاسی ارثی با مدل مردانه یا زنانه است.
اگر سابقه طاسی در خانواده دارید، ممکن است دچار این نوع ریزش مو شوید. برخی از هورمونهای جنسی میتوانند ریزش موی ارثی را تحریک کنند.
کمکاری یا پرکاری تیروئید، میتواند منجر به ریزش مو شود. زیرا هر دو باعث عدم تعادل هورمونی در بدن میشود. هورمونها به تنظیم عملکردهای بدن از جمله رشد مو کمک میکنند.
بارداری در بانوان به عنوان عدم تعادل هورمونی میتواند به ریزش مو منجر شود. زمان نسبتا طولانی طی میشود تا بعد از بارداری سطح هورمونها به حالت عادی و متعادل برگردد، بنابراین اصلاً غیرمعمول نیست که مادران پس از زایمان متوجه کم پشتی موها یا حتی لکه های طاسی شوند. این اتفاق اغلب تا حدود سه ماه پس از زایمان رخ میدهد.
اما نگران نباشید با بهبود شرایط جسمی، فولیکولهای مو نیز بهبود خواهند یافت و موهای شما دوباره رشد میکند.
ریزش مو عارضهی جانبی مصرف طیف وسیعی از داروهایی است.
داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین، داروهای ضد بارداری خوراکی ، داروهای ضدافسردگی مانند Prozac و Zoloft ، برخی داروهای درمان آکنه، داروهای کاهش کلسترول و داروهای موثر در شیمیدرمانی.
از طرف دیگر مصرف بیش از حد برخی از مکملها مانند ویتامین A نیز میتوانند باعث ریزش مو شوند.
هنگامی که بدن شما تحت استرس جدی قرار دارد، چرخهی طبیعی رشد و استراحت مو مختل میشود، در نتیجه ریزش مو، اغلب به صورت نازک شدن مو، نمود پیدا میکند.
هرگونه شوک به سیستم ایمنی بدن، مانند تصادف شدید، عمل جراحی، سوختگی و ... میتواند فولیکولهای مو را نیز شوکه کند ، در نتیجه گاهی تا 7 درصد موهای شما ریزش پیدا میکند.
هنگامی که با یک واقعهی ناگهانی و ناراحتکننده مانند طلاق یا جدایی، ورشکستگی یا مشکلات مالی، از دست دادن خانه یا مرگ یکی از عزیزان مواجه میشوید، استرس عاطفی شدیدی به شما وارد میشود که بر چرخهی طبیعی رشد مو تاثیر منفی میگذارد. این ریزش مو موقتی است و به محض به ثبات رسیدن شرایط روحی، متوقف میشود.
ویتامینها و مواد مغذی ضروری، مانند پروتئین که از یک رژیم غذایی سالم، متنوع و متعادل دریافت میکنید، سلامتی را در کل بدن شما تضمین میکنند. تغذیهی نامناسب یا پیروی از رژیمهای غذایی شدید برای کاهش وزن، میتواند منجر به کمبود مواد مغذی شده که به سهم خود منجر به ریزش مو میشود. فراموش نکنید کیفیت موی شما آینهی سلامتی جسمی و روحی شما است.
مداومت و تلاش برای ایجاد مدل موی شیک، رنگ کردن مو، استفاده مکرر از شامپوها و سایر لوسیونهای حالتدهنده، سشوار کردن مکرر ، استفاده مکرر از ابزارهای حالتدهندهی گرم، کشیدن موها چه از طریق سشوار و چه از حالت دادن به اصطلاح دم اسبی، میتواند منجر به ریزش مو شود.
دیابت و لوپوس دو بیماری خود ایمنی هستند که میتوانند منجر به ریزش مو شوند. این نوع ریزش مو همیشه قابل برگشت نیست و ممکن است گاهی دائمی باشد.
ریزش مو، درمان دارد!
شاید باور نکنید اما برخی از موارد ریزش مو، قابل درمان قطعی است. ریزش های ناشی از تاثیر ۵ آلفا ردوکتاز(آندروژنیک)، ریزشهای فصلی، ریزشهای ناشی از استفاده از برخی داروها، ریزشهای ناشی از عوامل تغذیهای، تروما و کمبود ویتامینها قابل درمان بوده و محلول «ضد ریزش و تجدیدکنندهی موی دکتر بیز» در این زمینه از قابلیتی استثنائی و منحصر به فرد برخوردار است. فلاون یک پلیمر پروتئینی است که از پلی فنلهای موثر گیاهی تهیه شده است.
فولیکولهای مو در مرحله رشد (آناژن) به مقادیر قابل ملاحظهای از منابع انرژی ساز نیاز دارند تا بتوانند واکنشهای بیوشیمیائی لازم را انجام دهند.
این تونیک بر پایهی پلی فنلهای موثر و آنزیمهای مهارکننده جدید و مفید تولید شده است.
مکانیسم اثر محلول ضد ریزش و تجدیدکنندهی موی بیز:
مزایای استفاده ازمحلول ضد ریزش و تجدیدکنندهی موی بیز: